Bicikli i dijelovi

Kao dugogodišnji predratni proizvođač bicikala marke UNIS, mi danas nastavljamo tradiciju tako što tržištu možemo ponuditi bicikle koji će zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.

UNIS je u svojoj ponudi izvršio kategorizaciju tipova bicikla po namjeni, tako se u našoj ponudi mogu naći sve vrste bicikala: od tipova za rekreativnu vožnju, vožnju u planinskim i brdskim uvjetima, sportske bicikle posebne namjene kao i sve vrste dječijih bicikala.

Sve potrebe kupaca, UNIS prati i analizira sa svojim timom stručnjaka koji pokušavaju da iznađu najbolje varijante koje su prihvatljive sa aspekta održivog kvaliteta i cijene.

U tome im pomaže bogato dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i stalni kontakti sa poznatim svjetskim proizvođačima bicikala.

Unis je razvio mrežu svojih ovlaštenih distributera širom BiH kao i organizovanu servisnu službu.

Budući zainteresovani kupci mogu dobiti sve potrebne informacije, preporuke i savjete oko izbora bicikla u razgovoru sa stručnim saradnicima koji su na raspolaganju da po želji kupca obezbjede i probne vožnje radi dokazivanja kvaliteta i karakteristika bicikala.

više na linku: www.bicycles.unis.ba


Za dioničare

registracija

Zahtjev za registraciju

* *
*
       
*    
* *
       
*    
* *
       
* sva polja su obavezna
Novi katalog vrtnih garnitura za 2015